e.l.f. Cosmetics - Sinnessjukt bra priser!

Kategori: Smink

Idag - mina kära läsare - tänkte jag ta och berätta om ett fantastiskt företag vid namn e.l.f. Cosmetics (ett namn alla skönhetsgalningar har lagt på sina minnen, kan jag lova. ;-) ).

e.l.f. är förkortningen för Eye Lips Face (Ögon Läppar Ansikte) och Cosmetics, betyder precis som det låter kosmetika.



Företaget startade år 2004 i New York av en skönhetsexpert vid namn Vincent Scott som b.l.a tidigare har arbetat med populära skönhetsföretag som Wella och Shiseido.

Det unika med detta makeup-företag är att de säljer kvalitéts-smink till extremt låga priser! Scotts baktanke med företaget var att han tyckte att alla kvinnor skulle ha råd till skönhet. Hos e.l.f. Cosmetics kan man fynda allt från mineralsmink till primer, till nagellack eller välpigmenterade ögonskuggor från ynka 16 kr. Frakten kostar 40 kr till Sverige, men prenumererar man på deras nyhetsbrev får man information när de har fri frakt och andra ruskigt bra erbjudanden! (Just nu är det gratis frakt om man handlar för över £10.00 och anger koden POPSHIPEU i kundkorgen. Passa på!)

Orsaken till de låga priserna är för att produkterna endast går att köpa online. Är du intresserad utav att se vad e.l.f har att erbjuda ska du kika in här.

Nu tänker du säkerligen, precis som jag gjorde första gången när jag hörde talas om detta företag - är det här verkligen på riktigt? Någon nackdel måste det ju finnas. Men icke!

[ Värt att veta om e.l.f: ]

e.l.f. lovar att de inte utför djurtester på sina produkter. Deras produkter innehåller inte några animaliska produkter. Produkterna har blivit noggrant granskade och följer Europas regler för kosmetika.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: