RECENSION & SWATCHES: Sleek makeUP Sunset Palette

Kategori:

Idag tänkte jag visa lite swatches från Sleeks makeUP Sunset Palette. För vissa är Sleek ett nytt märke så först tänkte jag dra en kort liten introduktion om dem så att ni får en bättre inblick på vilka de är.
 
Sleek makeUP är kända för sina pigmentrika ögonskuggspaletter som har så pass hög kvalitét att man skulle kunna tro att de kommer från något high-end* märke. Dessutom är deras priser förmånliga även för oss sminkgalna studenter. De har ett stort färgutbud både vad gäller foundations, concealers och ögonskuggor. Många av deras produkter är multifunktionella och har alltså många olika användningsområden - exempelvis en produkt som har rouge, ögonskugga och highlighter i ett. Sleeks huvudkontor ligger i London, men finns tillgängligt världen över.
 
*High-end: Ett begrepp som omfattar de lite mer exklusivare varumärkena. T.e.x Lancôme, Clinique, Coco Chanel, Guerlain, Estee Lauder och Dior osv.
 

 
Åter till Sunset-paletten. Det är min allra första Sleek-produkt. Jag är otroligt nöjd med den och jag kommer förmodligen att köpa massvis av andra produkter av dem i framtiden. 
 
 
Nu är min palett väldigt repig på framsidan, men så här ser den i alla fall ut. Bakgrunden är i matt svart medan texten har en blank yta. Det ser väldigt snyggt och professionellt ut. 
 
 
Inuti paletten finner vi 12 stycken färgstarka ögonskuggor, en spegel i locket och en ögonskuggsapplikator. Ovanpå skuggorna ligger det ett plastskydd för att skydda ögonskuggorna.
 
 
Ögonskuggorna har en sorts "räffling" över sig så att det blir ett fyrkantigt mönster ovanpå. 
 
 
Swatches på första raden.
 
 
Swatches på andra raden.
 
Kortfattat sagt så är detta ingen palett för dig som är rädd för färg eftersom skuggorna är färgstarka och livfulla, men Sleek har ett stort utbud av färger på sina skuggpaletter. B.l.a deras palett Au Naturel (Nude) har många naturliga och användbara färger som kan användas till vardags. På deras hemsida  så kostar en sådan här palett $9.99, men vill man hellre beställa direkt från Sverige så finns den hos t.e.x Smink.net för 139 kr. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: