Trevlig Valborg!

Kategori: Annat

Hey everyone!

Tänkte bara önska er en riktigt god Valborg. Bjuder även på dagens look, som jag förövrigt blev mycket nöjd med. Dock ser jag bara ful och konstig ut på videon. :-(

SÅHÄR SNYGG ÄR JAG IDAG!

Kategori: Annat




Har jag tråkigt? Svar: ja!

HAHA, jag är så förskräckligt ful!

Månadens 2 favoriter!

Kategori: Annat

Hejhej alla söta readers!

Nu har jag varit borta från bloggen ett bra tag och jag kände att det var dags att komma tillbaka nu. Vi håller på med nationella proven i skolan och det tar både tid och ork ifrån en. I detta inlägg tänkte jag skriva denna månadens  två favorit-produkter, passande nu när månaden snart drar sig mot sitt slut!



Månadens nagellack
: Depend nailpolish nr. 227 - 25:-
Detta lack har en mörkare turkos som drar mer åt det gröna hållet än det blåa. Som pricken över i är innehåller det skimmrande partiklar i, som glittrar superfint!



Månadens hårprodukt: dísp Core Style Cream - 175:-
Ger håret fukt och glans och passar de allra flesta hårtyper. Den bästa egenskapen hos denna produkt är att den tämjer frissiga hår, vilket jag ofta har problem med! Den är dessutom paraben-fri.

Vinnaren i veckans blogg! + Ny Tävling!

Kategori: Annat

Hej sötnosingar!

Klicka här för att komma till vinnaren utav "Veckans Blogg".

Vinnaren beskriver sin blogg som en vardagsblogg. På bloggen skriver hon om fotbollen, tennisen, shopping och vänner. Helt klart värd att checka in! :)



Blev du inte Veckas blogg?


Sista chansen att anmäla sig till veckans blogg!

Kategori: Annat

Tänkte bara meddelar er om att detta är sista chansen att anmäla er till att bli veckans blogg.

Kommentera här för att anmäla er till tävlingen!

Tävlingen avgörs på söndag som sagt.

FRI FRAKT HOS E.L.F UNDER HELA HELGEN!

Kategori: Annat



Jag tänkte bara tipsa mina kära läsare om att just nu är det fri frakt hos E.L.F om ni handlar för minst £10 under hela helgen. Passa på! (Det hade jag också gjort om jag hade kunnat...)

Klicka här för att komma till E.L.F's hemsida!

Sommarens hetaste solbrillor!

Kategori: Annat

Hehehe.

Kategori: Annat

Dagens look!

Kategori: Annat


Jajamensan, här är dagens look. Dramatiska fransar och mörka läppar. Haha. ;-)

Första sminkvideon!

Kategori: Annat



En tjej frågade om jag kunde lägga upp en sminkvideo, och efter ett antal försök så fick jag till en ganska bra. Då uppstod bara ett problem, den laggar som bara den!

Borde kanske testa att göra enklare sminkningar som inte tar så lång tid så att den inte hackar så mycket (jag som tyckte den var tillräckligt enkel, buhu!). Hoppar över några sekunder där det hackar så fortsätter videon som den ska. :-) När du har kommit till 0:19 där första lagget börjar, kan du spola vidare till 1:05.När du kommer till 1:30 spola vidare till 2:22.När du kommit till 2:36 spola vidare till 3:22. Ja, osv. :-) Bör dock tillägga att slutresultatet inte ens kom med i videon. Jag får skylla på att jag aldrig har använt Videofy förut. ;-) Jag önskar att man kunde klippa i videosarna, men det verkar inte som om det fungerar på Videofy. :-(

Update: Slutresultat!


Digga stillbilden, såååå snygg! ;-)

Nytt passfoto!

Kategori: Annat

Yepp. Så var det fixat.

Inte för att jag blev speciellt nöjd med nya fotot, men om man jämför med det gamla... har jag ingen rätt att klaga över huvud taget! Ibland gäller det att bjuda på sig själv. :-D

Nåväl... Here it comes!




Jag förmodar att ni har förnuft nog att lista ut vilket som är före-och-efterbild. ;-)

Naturlig metod för att bleka tänderna!

Kategori: Annat

Är du sugen på att bleka tänderna?


Ät jordgubbar!
Godare alternativ finns inte. ;-)
Anledningen till att tänderna bleks är att jordgubbar innehåller ett ämne som kallas "Muric-syra".
Denna syra verkar blekande för tänderna.

För större effekt kan man krossa en jordgubbe och kombinera den med ½ tesked bakpulver. Lägg
"smörjan" på tänderna och låt verka i 5 minuter.

För att sedan få bort det tar man en tandborste med lite vatten och sköljer munnen med lite vatten.

:-)

Har du problem med stora porer? Se hit!

Kategori: Annat



I detta inlägg tänkte jag dela med mig utav två tips kring hur man kan dölja sina porer, vilket jag vet att både jag och många andra har problem med. En sak man dock bör tänka på är att man inte kan få porerna att försvinna helt utan laserbehandling.

❀ Använd lermask. Den hjälper fet och storporig hy att effektivt dra ut överflödig fett. Upprepa behandlingen en gång i veckan eller efter behov.

❀ Pudra ansiktet med transparent puder med en stor, mjuk borste i runda rörelser. Porerna syns mindre. Klappa bort överflödet med en bomullstuss.

För att undika uppkomsten av stora porer, bör man ej klämma på finnar. När man har klämt ut finnen kan det nämligen skapa denna grop som vi kallar för porer.

Tävling: Bli Veckans Blogg!

Kategori: Annat

Nyttiga makeup-knep!

Kategori: Annat

Nyttiga makeup-knep!



☠ Få aldrig för dig att låna ut ditt smink! Framförallt inte ögonsmink som mascara, eyeliner eller kajal. Detta brukar jag dock vara lite slarvig med. [Mitt tips är att när du lånar en kompis ögonpenna, vässa alltid den innan du använder den. Och lånar din kompis din penna, vässar du pennan efteråt. Jag vet inte om det får bort alla bakterier, men det misstänker jag eftersom jag ännu inte har fått någon ögoninfektion.]

☠ Luktar din mascara illa? Släng den på momangen! Orsaken till att lukten uppstår är att bakterier har trängt sig in i mascaran. En mascara har ett "bäst-före-datum" på cirkus 3 månader.

☠ Använd aldrig ögonfransböjare på målade fransar, det ökar risken optimalt att de faller av. Rengör böjaren var 14:e dag så att allt smuts försvinner. Att använda ögonfransböjare får dina ögonfransar att se längre ut samt att dina ögon får ett större intryck.

☠ Har din mascara torkat ut? Häll i några droppar vatten och den blir som ny! (För ett par dagar åtminstone).

☠ Om du målar dina ögonfransar rätt kan du lättare undvika kladd. Börja med de undre. Håll borsten lodrätt medan du applicerar. Låt underfransarna torka i någon minut innan du målar de övre fransarna. Rulla borsten rakt uppåt i ett par svep.

☠ Bästa tiden att plocka dina ögonbryn är direkt efter ett hett bad eller en dusch - då är nämligen dina hårsäckar mjuka.

☠ Använd isbit för att badda ögonbrynen innan du plockar dem, det minskar smärtan. Ta ett hårstrå i taget och dra åt det håll det växer.

Äggmasken är oslagbar!

Kategori: Övrig skönhet.


För att ni verkligen ska se att detta recept är som trolleri för ansiktet pimpade jag den med lite extra glitter! Har du ett ägg över så tveka inte över att pröva på denna äggmask. Du kommer inte bli missnöjd. Jag lovar.

1. Den är billig.
2. Den är effektiv.
3. Den är perfekt för er No Poo:are. Så naturligt det går att komma!
4. Den är nästan alltid lätt-tillgänglig.

Rädd för att se översminkad ut?

Kategori: Smink

Många vågar inte använda smink eftersom de är rädda för att se allt för översminkad ut.

Ett bra tips är att fokusera på enbart läppar eller ögon.

Tänk dig ett par mörkröda läppar till ett par osminkade ögon (eller ett lager mascara), eller ett par sminkade ögon till ett par osminkade läppar. Läckert! ;-)

Och perfekt om du är stressad på morgonen!

Vem är du? Läppstiftet avslöjar dig totalt!

Kategori: Smink

Ta en noga titt på ditt läppstift. Hur ser det ut egentligen?

Formen avslöjar din personlighet.



För dig som har...

Runt läppstift:

Du är...
☑Tålmodig.
☑Moderlig.
☑Gillar god mat.
☑Ordentlig.
☑Småsnål.

Spetsigt läppstift:

Du är...
☑Familjekär.
☑Ger gärna order.
☑Envis.
☑Älskar människor.
☑Utåtriktad.

Snett läppstift:

Du är...
☑Sexig.
☑Otålig.
☑Slarvig.
☑Gladlynt.
☑Sportig.

Krokigt läppstift:

Du är...
☑Pratglad.
☑Bohemisk.
☑Bra kompis.
☑Divalater.
☑Konstnärlig.
☑Kreativ.

Rakt läppstift:

Du är...
☑Bestämd.
☑Ledartyp.
☑Killtycke.
☑Flärdfri.
☑Pålitlig.

Vilken sort är du? ♥

© My Gift And My Curse & 100 vägar till Skönhet -1992.

Hur får man naturligt långa ögonfransar?

Kategori: Övrig skönhet.

Förlåt för dålig uppdatering osv. Jag har varit lite omotiverad till att blogga på sista tiden, men nu hoppas jag att jag kan ta tag i det här och skriva om intressanta saker som ni läsare vill läsa.

Har du någon fråga eller ett tips du vill att jag ska ta upp på bloggen, skriv en kommentar eller skicka iväg ett mail till: [email protected]

Tillbaka till inläggets huvudämne. Nämligen hur man får naturligt långa ögonfransar.



Egentligen handlar det mycket om gener och arvsamlag, men det betyder inte att du kan få längre ögonfransar för det! En nyckelkod man alltid bör utgå ifrån är att äta sund mat, få frisk luft och varsam rengöring, oavsett om det gäller ögonfransarna eller din hy. Om man fokuserar på att äta extra mycket B-och-C-vitamin mår dina fransar mycket bra utav.

Tips på B-och-C-vitaminkrik kost:

✿ Mjölk.
✿ Fil.
✿ Yoghurt.
✿ Margarin.
✿ Fet fisk.
✿ Bröd.
✿ Kött.
✿ Grönsaker.
✿ Frukt & Bär.
✿ Potatis.

Tänk på att mascara, remover och tvål torkar ut dina ögonfransar. De blir både tunnare och svagare och bryts lättare. För att motverka detta kan du smörja in dem med lite fett. Ett gammalt, men ack så effektivt, knep är att använda ricinolja (som man kan köpa på apoteket eller i hälsokostaffären).

För enklast applicering: Ta en gammal mascaraborste och skölj av den noggrant. Doppa borsten sedan i ricinoljan och ta på ett tunt lager på fransarna varje kväll innan du går och lägger dig.

Vaselin funkar också väldigt bra för detta, men kan vara något svårare då den är i fast form.

Vill du unna dina fransar något alldeles extra kan du investera in ett specialserum för dina fransar. Det vanligaste är att man använder den på rengjorda fransar 14 dagar varannan månad. Neulash är en populär variant utav dessa serum, men det kostar dig plånboken om du frågar mig. Produkten kostar från 900-1600 kr per styck och sägs räcka i 3 månader.

Ytterligare ett annat alternativ är att färga dina ögonfransar mörkare. De blir inte längre, men ju mörkare desto längre ser dina fransar ut att vara. Färgen brukar hålla i upp till 3 veckor. Man kan göra det både hemma och hos salong, men är du ovan rekommenderar jag dig att du går till salong de första gångerna, även om det är sneppet dyrare.

Hoppas att tipsen var till någon nytta!