Hey Beautiful.

Kategori: AnnatDu är så fin.

Vad är skönhet?

Kategori: Övrig skönhet.


Tänk efter noga.
Skönhet
handlar inte om att ha de längsta ögonfransarna, finaste håret eller mjukaste hyn. Skönheten sitter på insidan - i hjärtat.

Ni kanske har fått helt fel intryck utav mig, jag som sminkar mig och gör allt för att "se bra ut". Faktum är att jag egentligen föredrar en schysst person framför en snygg. De smala modellerna på catwalken som har en kropp utav en tioårig pojke som inte har kommit i puberteten och påsar under ögon som gör att de ser ut som de inte har
sovit på 10 år - är det verkligen alla tjejers ideal? Inte mitt ideal i alla fall. Mitt ideal är att vara omtyckt och jordnära; och givetvis - alla har haters (annars vore det underligt).

Oroa dig inte för att folk ska tycka att du är ful, för oavsett vad - så är du vacker. Alla är vackra. Våga stå för dig själv och våga ta för dig! Skit i alla idioter som inte tycker om dig, bry dig om dem som bryr sig om DIG. Det kommer man längre på.

You're a Dancer, You're not a Lover.

Kategori: Annat

"Don't Fear Me"

Kategori: Smink


Här kommer en sminkning jag gjorde i fredags som jag har glömt att visa upp! Jag tycker det är otroligt svårt att fånga färgerna på bild, och det var egentligen betydligt färggladare än vad som syns på bilderna, men-men... :)

Kattigt värre!

Kategori: Annat


Ja, som ni uppenbarligen har märkt har jag komplex för min stora näsa. Tyvärr! :-(
Puss till min bebisch, saknar dig! <3

DAGENS SMINKNING:

Kategori: Smink


Det här är då dagens sminkning - Gul och röd/rosa ögonskugga som glittrar som farao (syns dock ej på bilden)! :( Jag vet inte hur många bilder jag har försökt knäppa idag, men ingen har sett riktigt bra ut.

 

Ursäkta för de förskräckliga bilderna! Men här fick ni i alla fall en litet "hmm" om hur jag såg ut idag. :D

DAGENS KÖP:

Kategori: Annat


Kunde inte låta bli att köpa vanilj-kitet efter att ha köpt parfym och bodybutter i samma kollektion! MUMS.Detta är vad jag köpte idag. Klänningen visar dock inte sin rättvisa på bilden. Den är jättefin i verkligheten! :)

Snygga förebilder

Kategori: Annat

Här kommer de snyggaste brudarna enligt mig:

1. Kim Kardashian


2. Megan Fox


3. Angelica BlickFinns givetvis fler, men kommer inte på mer. :$

Rainforest Radiance Schampoo

Kategori: Hårvård

Jag vet vad ni tänker. Åh, vad irriterande. Hon har börjat slarva med uppdateringen igen! Typiskt Nate. Men det är så svårt! Svårt att veta vad ni vill läsa mer om, mindre om, och att rent utav att "ha tid".


För några veckor sedan köpte jag The Body Shop's schampoo Rainforest Radiance och jag kan inte förneka att jag tycker om det. Det är underbart! Det innehåller varken färgämnen, parabener eller sulfater - precis vad jag har letat efter i evigheter. Det luktar himmelskt gott, en doft utav söt blåbär.Om produkten:
"Alla produkter i Rainforest Moisture-serien innehåller bland annat fuktighetsbevarande mankettiolja. Mankettioljan kommer från en välbevarad hemlighet – mankettiträdet. Det kallas också för mongongoträd, och det växer framförallt i heta klimat. Community Fair Trade-producerad honung från Etiopien är vårdande för håret och hjälper till att göra det lättare att kamma ut håret." [Källa: The Body Shops hemsida]

Not: Rainforest Radiance tillhör Moisture-serien - skillnaden är dock att Radiance är till för färgat hår.

"Gläds åt glänsande hår, ta fram stunsen i hårfärgen! Perfekt för färgat hår är Rainforest Radiance – här hjälper pracaxiolja, blåbärsextrakt och linfröolja till att rengöra och avlägsna rester av produkter som gör färgen matt och glåmig. Istället får färgen behålla stunsen." [Källa: The Body Shops hemsida]

Innehållsförteckning:
Aqua (vatten) (lösningsmedel/spädningsmedel), Sucrose (socker)(mjukgörande medel), Disodium Cocoyl Glutamate (ytbehandlande medel av kokosolja), Lauryl Betaine (laurylbetain) (ytbehandlande medel), Laureth-5 Carboxylic Acid (ytbehandlande medel-rengörande medel), Mel (honung) (naturlig tillsats), PEG-55 Propylene Glycol Oleate (ytbehandlande medel), Propylene Glycol (propylenglykol) (fuktbindare), Sodium Chloride (natriumklorid) (konsistensgivare), Glycerin (fuktbindare), Parfum (doftämne), Polyglyceryl-4 Caprate (mjukgörande medel), Sodium Benzoate (natriumbensoat) (konserveringmsedel), Sucrose Laurate (mjukgörande medel), Isopropyl Alcohol (lösningsmedel), Polyquaternium-6 (mjukgörande medel), Salicylic Acid (salicylsyra) (konserveringsmedel/mjukgörande medel), Citric Acid (citronsyra) (pH-justerare), Schinziophyton Rautanenii Kernel Oil (mankettifröolja) (mjukgörande medel), Pentaclethra Macroloba Seed Oil (pracaxiolja) (mjukgörande medel), Sodium Hydroxide (natriumhydroxid) (pH-justerare), Tocopherol (tokoferol) (antioxidant).

Användning:
Innan man lär sig att använda rätt mängd schampoo kan det vara rätt knepigt - eftersom Rainforest Radiance löddrar inte. Man ska hälla ut produkten i handflatan och blanda med lite vatten och arbeta upp det till ett lödder. Sedan kletar man in det i håret och sköljer ur, precis som du gör med ditt vanliga schampoo.

Pris:
Den minsta flaskan är på 60 ml och kostar 35 kronor.
Den mellersta flaskan är på 250 ml och kostar 95 kronor.
Den allra största flaskan är 400 ml och kostar 135 kronor (Det är den jag har).

Köpa igen?
Definitivt! Det är ett bra schampoo som är ganska drygt och räcker antagligen ett bra tag. Det blir inte speciellt dyrt i längden eftersom flaskan är stor.

LÄNK-BYTE

Kategori: AnnatDen här grymma tjejen ovan har en hel del att erbjuda i sin blogg som är fullproppad utav roliga och fina vardagsbilder!

Besök henne HÄR.

Snygging-leverans!

Kategori: Annat

Eftersom jag har uppdaterat så dåligt på sista tiden kommer en bildleverans på en riktig hottie! Eller inte... Men ändå. :$