Dagens make-up!

Kategori:

 
 

TIPS! - Problem med parfymer utan spraypump?

Kategori:

 
En sak som jag tycker är riktigt irriterande är parfymer utan sprayfunktion. Det resulterar oftast med att man häller ut halva flaskinnehållet i handflatan. Jag antar att jag inte är den enda som har problem med detta, så därför tänkte jag att jag skulle dela med mig utav min lösning på "problemet". 
 
Först och främst behöver du en parfym, utan sprayfunktion såklart. Och en flaska med spraypump. Sedan är det bara att försiktigt hälla över vätskan till den andra flaskan. Lätt som en plätt!
 
 

För att komma ihåg vilken parfym jag hade hällt i i flaskan så klistrade jag på klistermärkena från parfymen på flaskans baksida.

Dagens make-up!

Kategori:

 

RECENSION: EKULF BIOZYM Tandkräm

Kategori:

 
För ett par veckor sedan fick jag hem en liten tandkrämstub från EKULF. Jag har nu testat den i ca. 4 veckor och jag tänkte berätta lite om mina tankar kring den. 
 

"Ekulf Biozym är en skonsam flourtandkräm laddad med kraftfulla naturliga enzymer från papaya och ananas. De aktiva enzymerna löser upp plack och missfärgningar samt ger dig upp till 8 nyanser vitare tänder på 3 veckor. Genom daglig användning ger Ekulf Biozym ett komplett skydd för tänder och tandkött. Prova själv och bli övertygad!" 
 
"Upp till 8 nyanser vitare tänder på 3 veckor!" - Jomen tjena, tänkte jag när jag först såg det på pappret jag fick med i utskicket. Jag kan dock konstatera efter att ha använt den i ungefär en månad, att mina tänder faktiskt har blivit bra mycket vitare än vad de var från början.
 
Jag tycker att detta är i särklass den bästa tandkräm jag någonsin har testat, både smakmässigt och effektmässigt.Tänderna känns rena efter borstning och den har inte den där äckliga smaken som vissa tandkrämer kan ge efter sig. En produkt som verkligen håller vad den lovar, helt enkelt.
 
Det bästa med Biozym kanske är att den faktiskt är en utav de naturligaste tandkrämer som finns ute på marknaden. 
 
Ekulf Biozym kostar 23 kr för 75 ml.
 
Den ska finnas att köpa på vissa apotek, men annars kan du beställa den här.
 
 
 
 

Dagens naglar!

Kategori:


Slarvigt påmålat, men det är ju nästan omöjligt att undgå att nagellacket är fint ändå?! ;-) Rimmel Lasting Finish 265 STAR TREK.

Dagens tomma!

Kategori:

 
1. CATSUIT for Woman - spraydeo. [39 SEK]
 
Både denna spraydeo + parfym luktar fantastiskt, men i kombination med en annan parfym kan det lätt bli för mycket. Jag kom underfund med att jag härmed inte bör köpa så väl-parfymerade deoderanter i framtiden. 
 
 
2. Vanilla Fun - Eau De Parfum, 100 ml. [69 SEK]
 
Vanilla Fun har varit min signaturdoft i flera år. Den luktar givetvis vanilj - notera dock att den doftar varken för mycket eller för lite - utan alldeles, alldeles lagom...
 
 
3. Wella Pro Series, Shampoo Volume - 500 ml. [49 SEK]
 
Det tog en smärre evighet att få slut på detta schampoo. Det gjorde dock ingenting eftersom att olikt många andra schampoon där ute, så gav det håret en återfuktade känsla. Definitivt ett bra budget-alternativ då man får mycket produkt för pengarna.
 
 
4. The Body Shop, Chocomania Body Butter - 50 ml. [Ca. 50 SEK]
 
Jag har lite delade åsikter kring detta body butter. Chocomania-doften är lätt att tröttna på, trots att den egentligen doftar ganska gott. Men man vill inte ha för mycket av det goda, så jag hade önskat mig en lite fruktigare doft fast med samma formula. Huden glänser fantastiskt och återfuktningen är perfekt som vanligt när det gäller The Body Shops kroppssmör.
 
 
5. The Body Shop, Rainforest Moisture Hairbutter for dry hair - 200 ml. [135 SEK]

Jag kan säga som så att jag är inte ens föga imponerad av TBS Hairbutter. En ren besvikelse, men samtidigt inte heller särskilt otippat då jag inte tyckte om deras balsam heller. Håret blir alldeles för fett och det känns nästan ännu mer uttorkat än före kuren.
 

Dagens make-up!

Kategori:

 

RECENSION: Too Faced LashGasm Mascara

Kategori:

 
Så här är den, Too Faced LashGasm Mascara.

"Lashgasm är en volymgivande, 'fluffande' mascara som vårdar samtidigt som den gör dina fransar tjockare för att skapa en dramatisk effekt av långa fransar med intensiv svart färg. Den unikt formade borsten griper tag i varje frans från alla sidor för ett klimax av längd & volym."

 

 
Borsten är smal och gjord av gummi med massa utåtstickande piggar. Jag brukar vanligtvis inte gilla dessa borstar, men denna är ett undantag. Det är lätt att komma åt alla fransarna och även längst in i ögonvrån går det utmärkt. Mascaran ger fransarna rikligt med svärta, precis som jag gillar det. 

Positivt:
 
- Hylsan är sockersöt.
- Separerar fransarna bra.
- Ger rikligt med svärta.
- Förlänger fransarna fin-fint.
 

Negativt:

- Jag skulle önska att man fick lite mer volym.

- Lite väl dyr för att vara en vardagsmascara.

 

Pris? 230 SEK.

 

Köpa igen? Inte helt omöjligt.

Dagens make-up!

Kategori:

Dagens naglar!

Kategori:

 
Gina Tricot - Line Up, 39 SEK.
 
Otroligt färglatt och fint nagellack. Perfekt för att pigga upp grå-trista vinterdagar!

Dagens make-up!

Kategori:

 
Ytterligare en sminkning från jullovet. Här har jag på mig den gula ögonskuggan "Ra" från Make Up Store som jag fick utav C i julklapp. Det är sällan man får tag på en sådan pigmenterad gul skugga som denna, så jag är överlycklig över att nu ha den i min samling.

RECENSION: LUSH Jackie Oates Colour Supplement

Kategori:

 

"Jackie Oates är en ljus och lätt foundation för dig med en känslig och ljus hudton. Vi har använt lugnande havre och honung, mjukgörande, skyddande lanolin för att lugna och ge fukt samtidigt som den hjälper till att få en perfekt porslinsfinish på din hud. Kan användas för sig eller i kombination med din ordinarie ansiktskräm för att få fram din favoritlook. Kan även användas som concealer."

 

Jag tycker att Jackie Oates har en obehaglig doft. Egentligen är den inte särskilt stark, men tillräckligt för att jag skulle tröttna på den. Därför har den nu gett sig i väg på annat håll och hamnat hos en bekant istället. Bortsätt från doften är det en ganska trevlig produkt.

 

Det känns aningen ohygieniskt med foundation på burk, men det ordnar man lätt med hjälp utav att använda rengjorda spatlar. 

 

Täckgraden är helt okej. Den döljer imperfektioner lite grann, men dock inte rodnader. Jag hade önskat lite mer täckning och att den inte vore så fet. Jag skulle verkligen inte rekommendera denna produkt till folk som har oljig hy, big no-no.

 

 

Pris: 139 kr / 20g

Köpa igen? Kan hända, i dagsläget känns det inte så aktuellt.

Dagens make-up!

Kategori:

 
Här kommer ännu en sminkning från jullovet. Jag vet att det bara dyker upp "dagens make-up"-inlägg för tillfället, men jag har inte så mycket motivation till att blogga just nu. Dessutom är jag förkyld. :-(

Dagens make-up!

Kategori:

 
Här kommer ytterligare en sminkning från jullovet. En färgad eyeliner piggar upp nästan vilken sminkning som helst!
 
 
 

Dagens make-up!

Kategori:

Nu har jag varit oaktiv här ett tag igen, jag vet. Förlåt! Här kommer en sminkning från jullovet. 
 
 
En rosa ögonskugga tillsammans med en enkel svart eyeliner. Jag inser dock i efterhand att jag borde ha suddat ut kanterna på skuggan lite bättre.