RECENSION: SHIMMER LIPBALM by H&M

Kategori:

 
 
Om man är som mig - och har behovet utav att ständigt att ha något läppgojjs på läpparna så rekommenderar jag faktiskt att man köper SHIMMER LIPBALM från H&M. De är billiga, ger lite färg och perfekt när man inte vill ha ett pigmenterat läppstift men ändå återfuktade läppar. Jag använde denna mycket när jag var i skolan, eftersom där kan man inte gå och spegla sig hela tiden. Med andra ord är det ett jättebra läppsyl med en hint av färg som passar alldeles ypperligt när man inte har tillfälle att sminka läpparna noggrant. Hittills har jag bara testat denna ljusrosa färgen som är ganska diskret - men det finns även en chockrosa och ytterligare en nyans till tror jag. 
 
Jag är fullständigt såld på denna produkt och är redan på min andra tub. Nu är frågan, klarar du att motstå detta bedårande lilla läppbalsam? 
 
 

Dagens öga.

Kategori:

 
Min bloggmotivation ligger på botten just nu. Jag känner att allting är mer eller mindre meningslöst att skriva om. Det kliar i fingrarna, jag vill radera hela bloggen - börja om på nytt. Men jag har inte ens lust med det heller. Först måste jag skaffa mig en bättre kamera. Tills dess tänker jag bara radera några inlägg som innehåller bilder på mig. Jag står inte längre ut med att se dem.

SINUNOVA / ANTISEPTIC HANDWASH FRUITY PARADISE

Kategori:

Jag har verkligen ingen blogg-motivation just nu. Men jag tänkte ändå tipsa om en handsprit från SINUNOVA. Inte världens roligaste sak, men absolut nödvändigt - vilket SINUNOVA förmodligen har förstått, och faktiskt gjort det hela lite roligare!
 
"Antiseptic Handwash Fruity Paradise från SinuNova är en handsprit i gelform. Fruity Paradise är den mest parfymliknande och feminina doften som SinuNova har att erbjuda. Denna doft är unikt framtagen för att kunna tillfredställa dem som är ute efter en söt liten flaska, som inte bara skänker hygien och god doft, utan också en stor portion energi. Innehåller 65% alkohol och reducerar 99% av bakterierna."
 
För det första ser flaskan betydligt roligare ut än den vanliga handspriten. Den luktar dessutom riktigt gott, är lätt att ta med sig i väskan och är dryg. En annan lite "spännande" detalj är att den innehåller små skrubbkorn, och de är blåa! 
 
 
De finns att köpa på NELLY.COM för 25 riksdaler.