Månadens tomma!

Kategori:

 
Hallå bloggen!

Äntligen är det den där tiden i månaden som vi alla har sett fram emot! Givetvis snackar jag om när jag visar upp Månadens tomma skönhetsprodukter. Denna månad lyckades jag göra slut på hela 10 produkter. 
 
1. Isadora BIG BOLD Mascara

Bra mascara och helt klart prisvärd. En tidigare budgetfavorit hos mig. Passar perfekt till den som vill ha tjocka och fina fransar med tydlig svärta.
 
2. ModelCo Cheek & Lips Tint
 
Faktiskt en ganska underskattad produkt som jag har fått genom Glossybox. Jag är inget fan av att använda flytande produkter på kinderna, men som läpp-tint är den riktigt bra. Minus för att den torkar ut läpparna dock. Hållbarheten är utan tvekan riktigt bra.
 
3. H&M Compact Powder 
 
Ni som har följt min blogg ett tag känner förmodligen till att jag anser att H&M's puder levererar en bra produkt till ett vettigt pris.
 
4. MISSHA "Super Aqua" Relief Eye Cream

En härligt svalkande ögonkräm som minimerar risken för att man ska vara torr kring ögonen. Man får mycket produkt i förhållande till priset. Dock inget för dig som söker en anti-aging-ögonkräm men passar utmärkt till dig som vill vara återfuktad kring ögonarean. 
 
5. The Body Shop - VITAMIN C Microdermabrasion Treatment
 
Toppen ansiktsmask med små härliga skrubbkorn som exfoilierar huden. Jag kommer förmodligen att köpa denna i fullsize så småningom då jag är riktigt nöjd med resultatet efter användning. 
 
6. Palmolive Aroma Therapy Sensual
 
Överlag en ganska bra deo, men kan behöva flera appliceringar under dagen för att svetten inte ska komma. Luktar gott.
 
7. Emma S. "Cleansing Facial Wash"
 
I början var jag väldigt glad över resultatet av denna ansiktsrengöring, men i slutet tyckte jag faktiskt att den har försämrat min hy. 
 
8. Benefit Porefessional
 
Förmodligen skönhetsvärldens mest hypade ansiktsprimer. Den förminskar porerna och lämnar efter sig en silkeslen yta, men sååå bra är den faktiskt inte.
 
9. H&M Lipbalm
 
Läppsyl med hint av ljusrosa färg. Bra pris!
 
10. H&M Body Splash "Mint"
 
Vem vill lukta mint egentligen? Jag vet inte riktigt vad jag tänkte på när jag köpte denna. 

RECENSION: Etude House "I need you, Yogurt" Wash-off Pack

Kategori:

 
Vid första anblick tror jag att vi alla är överens om att det ser ut som ett fyrpack med mini-yoghurtar. Men det är faktiskt... *trumvirvel* ansiktsmasker! Hur coolt är inte det egentligen? 

Dessa ansiktsmasker kommer från ett märke som jag antar att de allra flesta aldrig har hört talas om, nämligen Etude House. Det är ett koreanskt skönhetsmärke som har toksöta förpackningar på nästan alla sina produkter.
 
Jag tror att detta är min allra första produkt från Etude House, men jag är sedan ett par år tillbaka fullkomligt förälskad i den koreanska skönhetsvärlden och dess produkter. Det är så mycket spännande och främmande för oss som lever i Europa.
 
Men åter till recensionen - och vi kan väl börja med förpackningen. Den är hur gullig som helst och föll mig i smaken helt och hållet. Det är fyra avtagbara "yoghurt-förpackningar" med dofterna jordgubb, kiwi,  äpple samt persika. De doftar riktigt gott, men doften är tillräckligt mild så att även känsliga näsor kan använda dem. 
 
 
En förpackning innehåller 12 ml och räcker till cirka 7 användningar, vilket ger mycket produkt för pengarna. Om jag inte missminner mig så kostade denna ca. 35-40 kr. Det innebär att varje ansiktsmasks-applicering kostar mindre än en krona (!) styck. 
 
Jag finner det lite klurigt att applicera masken jämn över hela ansiktet, men det spelar inte så stor roll eftersom den ändå inte torkar som vissa masker gör. Precis som de allra flesta ansiktsmasker bör man låta den sitta på huden i ungefär 10-15 minuter. Sedan tvättar man av det med ljummet vatten.
,
När det kommer till effekter så ska jag inte ljuga och säga att jag har märkt en uppenbar skillnad efter att jag har använt dessa. Däremot har huden fått en riktig återfuktnings-boost, lyster och huden känns omedelbart lenare. Perfekt för torrisar i vinter, med andra ord! 
 
Jag kan inte komma på några direkta nackdelar med denna produkt, förutom att den är ganska svårtillgänglig för oss i Sverige. Så vill man köpa Etude House "I need you, Yoghurt" Wash-off Pack får man nog vara beredd på att beställa via nätet, och beställ det i god tid för produkterna skickas från Korea (man får räkna med minst 30 dagar innan leverans).
 
 
 
 
 

Min halloween-outfit!

Kategori:

Aj-aj-aj! 
Nu har jag varit sådär frånvarande på bloggen igen. Förlåt mig! Halloween har passerat och jag tänkte att jag skulle lägga upp bilder på min halloween-outfit. Känsliga läsare varnas. 
 
Vi mjukstartar med en helkroppsbild. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag måste faktiskt erkänna att jag blev ganska nöjd med denna make up, i alla fall med tanke på att det var första gången jag använde vax och fejkblod. Med lite övning så kommer det såklart att bli bättre. Förhoppningsvis har jag utvecklat mina kunskaper till nästa halloween!