RECENSION: Elizabeth Arden Ceramide Gold Capsules

Kategori:

 

"Elizabeth Ardens bästsäljande kapslar som faktiskt lanserades redan 1991, och var de första endoskapslarna som innehöll hudidentiska ceramider. Intensiva, engångskapslar, förseglade för renhet och styrka. Detta exklusiva CLX-komplex ger den återställande kraften från ceramider och essentiella lipider för att bekämpa synliga tecken på åldrande. Förbättrar synbart hudtonen och klarheten. Huden blir fastare och mer upplyft.

  • Stärker hyn.
  • Återställer hudens naturliga fuktbalans.
  • Exfolierar varsamt huden och tar fram ett fräscht hudlager.
  • Hudens skyddsbarriär stärks vilket ger hyn ett sundare utseende.
  • Förbättrar synbart hudton och klarhet.
  • Stöder hudens egna naturliga kollagennivåer för ett fastare, mer motståndskraftigt utseende.
  • Arbetar för att minimera uppkomsten av fina linjer och rynkor.
  • Fri från doft, konserveringsmedel och emulgeringsmedel."

 
 
 
I vintras fick man dessa lyx-kapslar i en goodie-bag hos KICKS om man handlade för över 1500 SEK. Eftersom det var juletider och jag var tvungen att handla julklappar var det inte så svårt att komma upp i den summan. (Givetvis blev det en hel del till mig själv också, men det är en annan historia).
 
Hur som helst så har dessa kapslar varit en trogen vän till min hy när den har mått som sämst (de har tagit slut nu, buhu). Efter applicering låter man det torka in i huden, och när den väl har sjunkit in i huden ordentligt känns din hy som ny. Den blir verkligen silkeslen, ser "utvilad och pigg" ut - riktigt fräsch helt enkelt. Förpackningen känns lyxig och själva asken de kommer i ger även vibbar utav lyx. Själva kapslarna är guldfärgade, och ser lite smålustiga ut. Kapslarna påstås vara doftlösa, men jag tycker mig känna en viss... fiskleverolja-doft(?). Jag funderar på om det kanske är fiskleverolja inuti kapslarna. Detta är något som definitivt måste undersökas närmare! 

Jag har egentligen inget negativt alls att säga kring produkten, bortsett från att den är på tok för dyr! Den kostar nämligen 990 SEK för 60 kapslar. 
 
Sammanfattningsvis så skulle jag rekommendera dessa till de stormrika trollen som vill unna sig lite lyx. Men för en student som mig... känns det tyvärr inte hållbart att köpa dessa i längden.

Dagens make-up!

Kategori:

 
 
Det var längesedan jag gjorde en sådan här färgglad sminking, och fastän att det ser lite clown-aktigt ut så trivs jag ganska bra i denna färgkombination! Det känns som "det här är jag", för jag är som person väldigt färgglad. 

Adore Dare Blue Lenses - färgade månadslinser.

Kategori:

 
 
 
 
 
"ADORE Dare är färgade månadslinser från tillverkaren Eyemed Technologies. ADORE Dare är avsedda för att förstärka ögats naturliga färg och har en förstorande effekt. Likt cirkellinser definieras konturerna runt iris för ett fängslande intryck. ADORE är italienska kvalitetslinser, kända för hög komfort som håller hela dagen."
 
Mina hängivna bloggläsare känner säkert till att jag har testat ett par linser från märket Adore förut. Denna gång är det Dare Blue som ska få synas i rampljuset. Om jag ska vara helt ärlig är dessa linser otroligt lika Dare Purple utseéndemässigt. Skillnaden är ju att de andra linserna var lila och dessa är blåa. Bekvämligheten är precis samma som de andra och därför tänker jag istället hänvisa till inlägget om Dare Purple för er som är intresserade utav en mer utförlig recension av Adores linser ur Dare-serien. 
 
 
 
 
 

RECENSION: DEBORAH 24ORE Perfect Foundation

Kategori:

Jag har lagt bloggandet lite åt sidan och prioriterat andra saker nu under sommaren. Nu har dock skolan börjat och det är dags att ta nya tag och kämpa för fullt. Men jag har även saknat mitt bloggande, så jag ska försöka starta om på nytt igen. Idag tänkte jag recensera en foundation som jag har använt flitigt nu i sommar.
 
 
I samma veva som jag köpte skor hos Nelly.com höll min foundation olyckligtvis på att ta slut. Eftersom jag gärna vill testa nya och lite mer okända märken valde jag att klicka hem en foundation ifrån Deborah - ett populärt budgetmärke utomlands som inte har fått se sina ljusa dagar i Sverige ännu.
 
"24H Perfect Foundation från Deborah är en foundation med en silkeslen konsistens och en ultra-ren, sammetslena-slät yta. Formulerad med Power Stay Complex för otroligt långvarigt resultat utan touch-ups. SPF 10 skyddar huden mot tidigt åldrande och UVA-strålar Lämplig för alla hudtyper. Hypoallergena. SPF 10."
 
Hur som haver, så är denna foundation fantastisk! Den glider på lätt och ger ett naturligt resultat samtidigt som den är täckande. Alltså precis vad jag söker hos en bra foundation. När det kommer till de negativa punkterna är det först och främst nyansen jag har att klaga på. Nu såhär i sommartider smälte den in med min hudton ganska bra eftersom jag har fått lite solbränna. Men med en foundation som för övrigt är i nyansen 1. FAIR så ska man inte behöva vara solbränd för att kunna använda den - för "fair" är enligt min mening synonym med blek. Jag tror inte det är många människor från Skandinavien som skulle klassa nyansen som ljus, men vad vet jag? Jag kanske är ultrasuperduperblek jämfört med andra nordbor. 
 
Det andra negativa jag finner med produkten är tillgången. Det går liksom inte bara att knalla ner på stan och köpa den om den skulle ta slut, utan då måste man tvunget beställa den på Internet, vilket i sin tur inte är så trevligt då man kanske inte har lust att betala extra för frakten om det bara är foundationen man är i behov utav. Däremot går det utmärkt att passa på att klicka ner den i kundvagnen när man ändå shoppar andra saker hos Nelly. 
 
Priset är absolut plånboksvänligt. Den kostar endast 149 SEK och det är ungefär vad man får räkna med att betala för en vanlig budgetfoundation idag. 
 
Sammanfattningsvis är detta en prisvärd täckande foundation som jag förmodligen kommer att köpa igen. Kanske nästa sommar då jag återigen har fått min "sommarbränna" tillbaka.