Svartaste svart

Kategori:

 
 
Här kommer en sminkning som är i det svartaste laget. Jag tycker det är otroligt snyggt på andra, men jag själv trivs inte i det särskilt bra - trots detta är det en sminkning jag bär ofta. Dubbelmoral på hög nivå, skulle nog många säga. Inklusive mig själv. Men vad tusan, nu borde ju alla redan veta att jag inte har alla hästar i stallet och gör precis vad jag inte borde. 

För övrigt är det helt inne med sotade sminkningar nu i höst. Mörka, lite murriga färger är helt rätt! Så plocka fram era höstigaste färger både på ögon och läppar. Det är hett-hett-hett.
 
PS. Ni behöver självklart inte göra en lika dramatisk sminkning som mig - jag har full förståelse för alla där ute som INTE vill framstå som en drag queen. Men jag vill. Skämt åsido. Puss.

Skönhets-bloppis!

Kategori:

Hejsan!
 
Eftersom jag ständigt samlar på mig en massa saker som jag ändå inte använder tänkte jag starta en Skönhets-bloppis. Det innebär alltså att jag säljer saker som jag inte har någon nytta utav.
 
Om ni är intresserade utav att köpa något så kan ni antingen skriva en kommentar eller skicka ett mail till: tacobread@live.se 
 
Jag tar emot både betalning via Paypal och vanlig  bank. Jag samfraktar givetvis om du vill köpa flera saker.
 
 
ALLT PÅ BILDEN SÄLJES FÖR 80 KR INKLUSIVE FRAKT! (Vid snabb affär kan pris diskuteras!)

1. The Body Shop Peppermint cooling foot spray - testad 1 gång

2. Beautybird "Fly High" Active Foot Gel - oanvänd

3. rfsu - HAIR HELPER - Intim After Care som motverkar inåtväxande hår på bikinilinje, ben och i armhålor. Parfymfri. Ca 50% kvar.

4. Hawaiian Tropic Silk Hydration - testad 1 gång
 
 Elizabeth Arden Eight Hour Cream, 15 ml. Testad en gång.

Säljes för 35 kr inklusive frakt!  SÅLD!
 
 
Cowshed Cow Pat Moisturising Hand Cream, 50 ml. Helt ny.

Säljes för 50 kr inklusive frakt.
 
 
4 COLOUR EYE PALETTE, Helt ny,
 
Säljes för 10 kr + 12 kr frakt.
 
 
Puderborste från H&M. Testad 1 gång, men den är rengjord.
 
Säljes för 10 kr + 24 kr frakt.
 
 
~ 2 st. Borstar från EcoTools. Den ena är en ögonskuggsborste och den andra är en concealerborste.
Endast testade. Rengjorda givetvis.
 
30 kr + 12 kr frakt/st. CONCEALERBORSTEN SÅLD!
 
 Perfect Skin Total Covering Concealer, oanvänd.
 
Säljes för 15 kr + 12 kr frakt.
 
 
Ögonskuggspalett från Tew Cosmetics. Testad 1 gång.
 
Säljes för 5 kr + 12 kr frakt.
 
 
Ring säljes för 10 kr + 12 kr frakt. Storlek S.
 
e.l.f Flawless foundation - porcelain - ca 50% kvar.
 
Säljes för 30 kr inklusive frakt.
 
Anatomicals "Look, you've got chocolate all over your face" anti-stress face mask - oanvänd.
 
Säljes för 20 kr inklusive frakt.
 
 
Anatomicals "You need a blooming shower" Your nose smells rose, body cleanser. Oanvänd.
 
Säljes för 40 kr inklusive frakt.
 
 
 Figs & Rouge Lipbalm, coco rose - oanvänd.
 
Säljes för 35 kr inklusive frakt.
 
 
Öronhängen, säljes för 17 kr inklusive frakt.  SÅLDA!
 
Öronhängen, säljes för 30 kr inklusive frakt.
 
Lancôme Teint Idole Silky Mat foundation Beige Porcelaine 010. Använd ca 4-5 gånger.

Säljes för 140 kr inklusive frakt.

Dagens tomma!

Kategori:

 
PUMA - Sync Woman deospray
 
Puma Sync Woman är en exotisk och fruktig doft som toppar med papaya och mandarin innan de övergår till lotus och mandarinblommor i hjärtat. De sensuella basnoterna ger doften en söt och oskuldsfull touch

Det finns inte så mycket att säga om denna produkten, mer än att den luktar ljuvligt och befriar mig ifrån att lukta illa. 
.
 
 
Garnier Respons Balsam Aloe Vera
 
Definitivt ett bra balsam i budgetklassen som luktar supergott. Jag hade dock önskat mer återfuktning och kommer därför förmodligen inte att köpa produkten igen. 
 
 

NYTT I MIN SMINKVÄSKA: Loréal Super Liner Gel Intenza

Kategori:

Eftersom min flytande eyeliner tog slut för ett par dagar sedan var jag igår på jakt efter en ny. Efter mycket om och men slutade det med att jag köpte mig en gel-liner istället. Jag har faktiskt aldrig ägt en gel-liner förut, så det ska bli intressant att se om det är lika bra som "alla" påstår.
 
 
 
 
 
Först och främst ser förpackningen riktigt lyxig ut. Inuti förpackningen finns en liten pensel och en burk med gel-liner. Med tanke på att man får både en pensel och burk med gel-liner så känns priset väldigt humant då den kostar endast 129 SEK. Jag har inte hunnit testa den så mycket, men hittils ser den riktigt lovande ut och den verkar vara bra pigmenterad. 
 

Permanent ögonfransförlängning

Kategori:

Hej hopp!
 
I förrgår gjorde jag något jag har velat ha väldigt länge, nämligen ögonfransförlängning. Jag har alltid fått beröm för mina långa, fina ögonfransar, men skönhetsfreak som jag är så måste jag testa på allt inom ämnet.
 
Hur som haver, så har det öppnat ett nytt litet affärshus där jag bor. Det bästa är att det bara ligger några meter ifrån mig. Och det som är bättre än bäst, är att det är en massa olika skönhetsrelaterade saker där. Alltifrån nagelfix till kosmetisk tatuering. Av en ren slump hittade jag ett öppningserbjudande för ögonfransförlängning (som för övrigt håller månaden ut för dig som är intresserad) när jag sökte runt på Google. Vanligtvis kostar det 750 SEK att göra fransförlängning på den salongen jag gick till, men tack vare erbjudandet fick jag bara betala 550 SEK! Ett riktigt klipp, då de allra flesta salonger begär över tusenlappen för en sådan här behandling. 
 
FÖRE:
 
 
EFTER:
 
 
Det skiljer en hel del på ljus osv på bilderna, men skillnaden är uppenbar. Jag har nu längre och tjockare fransar som ger en riktigt intensiv blick. Tänk er vad skönt  det ska bli att slippa krångla med mascaran på 4-5 veckor! Eller tja, det är egentligen ingen garanti att fransarna kommer att hålla så pass länge - allt handlar om rätt skötsel samt beroende på hur snabbt ens egna fransar växer. 
 
Efter att man har gjort en ögonfransförlängning måste man akta sig för vatten inom de 48 närmaste timmarna, så att limmet hinner härda ordentligt. Om man nu skulle få för sig att man vill ha mascara på underfransarna eller annat ögonsmink måste man dock passa sig för att använda vattenfast. Det är ett big no-no att använda sminkborttagning med olja i när man har fransförlängning. Det gör att de lossnar lättare och hållbarheten blir självfallet sämre. 
 
Här kommer en tydligare bild på de nya fransarna, som salongen har tagit på mig:
 
 
Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med fransarna - arbetet var väl utfört och resultatet blev snyggt. Sedan var tjejen som gjorde mina fransar otroligt snäll och trevlig. Själva behandlingen var väldigt behaglig den också. Först fick man lägga sig ner på en säng, slappna av och lyssna på musik samtidigt. Det tog ungefär 2,5 timmar för att fixa dem eftersom det gjordes med individuella fransar (som ger ett mycket bättre resultat, men tar längre tid). Beroende på hur många ögonfransar kunden har naturligt, så krävs det mer/mindre arbete. Jag som hade en hel del ögonfransar fick alltså stanna lite längre än "normalt". 
 
Däremot måste jag i ärlighetens namn säga att jag hade önskat mig ett ännu mer dramatiskt utseénde, men hon hade inga längre fransar. Orsaken var att hon sa att hon själv ansåg att resultatet inte skulle se särskilt naturligt ut om man hade längre än 14 mm, och därför hade hon inte beställt hem några längre. Men men, det är definitivt inte dåligt och jag är inte det minsta missnöjd. Jag återkommer om ett par veckor med ett resultat hur fransarna ser ut. 
 
Puss!
 
 

Dagens tomma!

Kategori:

 
 
Dagens tomma är Vanilla Body Mist från The Body Shop - en helt underbar produkt i mitt tycke. När jag hör ordet "body mist" tänker jag på en parfym fast med lite svagare doft, men med Vanilla Body Mist är det helt tvärtom. Doften är stark och kryddig, vilket även leder till att man inte behöver mer än ett par spray för att doften ska tränga in i huden. Jag anser att doften håller länge. Kanske inte en hel skoldag, men nära inpå.
 
Produkten är dryg och prisvärd. Jag rekommenderar denna varmt till de som älskar vanilj. Däremot har The Body Shop bytt design på flaskan, men jag misstänker att det fortfarande är samma innehåll. 

HAUL: MUA Cosmetics

Kategori:

 
Jag gjorde en liten mini-haul ifrån MUA för två veckor sedan - jag passade på att beställa när de hade 30% rea. Och idag kom det äntligen i min brevlåda! Som ni ser är jag helt galen i den vita kajalen. Hihihi. 
 
Recensioner kommer inom kort. Är det något särskilt ni är extra nyfikna på så är det bara att hojta till i en kommentar!