PÅ MIN ÖNSKELISTA: Too Faced Beauty Editor Darlings

Kategori:

Upptäckte nyss att Eleven.se hade fått in denna fantastiska lilla box som jag är extremt nyfiken på! Jag har nämligen aldrig testat någonting ifrån det hypade märket Too Faced. Jag får väl se om jag lägger in en beställning på denna i slutet av månaden beroende på hur det ser ut i plånboken just då. Annars får det väl vänta. Hmpfh. :-(
 
Boxen innehåller hur som helst Too Faced's storsäljare:
 
Too Faced LashGasm Mascara
 
"Lashgasm är en volymgivande, 'fluffande' mascara som vårdar samtidigt som den gör dina fransar tjockare för att skapa en dramatisk effekt av långa fransar med intensiv svart färg. Den unikt formade borsten griper tag i varje frans från alla sidor för ett klimax av längd & volym."

Too Faced Lip Insurance Lip Primer
 
"En heltäckande primer för att förebygga att ditt läppstift bleknar eller tappar färg. Läppstift och läppglans kombinerat med med Lip Insurance låser in och intensifierar färgen för längre hållbarhet. Lip Insurance-formulan skapar en krämig sammetsliknande yta som slätar ut läpparna för läppstift och läppglans. En kraftfull dos av anti-aging-ceramider och peptider ökar läpparnas fyllighet och hjälper till att återställa naturligt collagen."
 
Too Faced Primed & Poreless Face Primer
 
"Denna unika makeup-primer är specifikt framtagen för att användas under bronzers och foundationpuder, eller ensam, för att skapa ett intryck av en perfekt hud utan makeup. Vitamin A & C, mullbärsextrakt och en kraftfull dos av Retinol förvisar stora porer samtidigt som trött hud får fukt, stramas upp och avgiftas.

Primed & Poreless skapar en perfekt canvas och ser till att puder, bronzers och foundations kan appliceras och jämnas ut perfekt utan linjer. Huden blir klarare, fräschare och får ett ungdomligare utseende."

 
Too Faced Anti Crease Eye Shadow Primer
 
"Detta är din heltäckande försäkring mot alla problem med ögonskuggor. Det är en silikonbaserad primer för dina ögonlock som förvandlar varje ögonskugga till en förbättrad, jämn och färgintensiv version av sig själv.

Dessutom säkerställer den att ögonskuggan håller sig på plats hela dagen (eller kvällen), ändra fram till dess att du själv vill att den ska försvinna. Dess lugnande formula jämnar ut hudtonen på dina ögonlock och minimerar fina linjer samtidigt som den säkerställer en barriär mellan hudens oljor och din makeup för att undvika katastrofer."
 
Too Faced Glamour Gloss Volumizing Lip Gloss - Sexpot
 
"Ett högglansigt läppglans med naturligt svalkande och förstorande effekt. Finns i tolv rikt pigmenterade färger - ett elegant utbud av valmöjligheter. All Glamour Gloss är berikade med exklusiva Lip Injection Comfort Plumping. Du får ett långvarigt resultat av fylliga läppar som är mjuka, smidiga och sexiga samt har en frisk doft av mint."

Kommentarer


Kommentera inlägget här: