Recept för ett vackert och fräscht ansikte:

Kategori:

Recept för ett vackert och fräscht ansikte

 

Du behöver göra följande steg:

 

1.  Sömn. Regel nummer ett som finns nedskriven överallt – och som faktiskt stämmer. Oavsett hur mycket concealer du kletar på under ögonen, kommer ett trött ansikte få dig att se, kanske inte helt oväntat, sliten ut.

 

 

Man bör sova 8 timmar per natt, men enligt vissa studier sägs det att tonåringar ibland kan behöva 10 timmar för att orka med en hel dag. Så JA, den där skönhetssömnen behöver man faktiskt!

 

2. Drick mycket vatten.

 

 

3. Var noggrann med att rengöra ansiktet, både morgon och kväll. Du ska använda produkter som är anpassade efter din egen hy för allra bästa resultat. Har du fet hy bör du alltså använda hudrengöringsprodukter som är anpassade för fet hy, och har du torr bör du använda hudrengöringsprodukter som är anpassade för torr hy. Annars kan det gå hel-knas, och det vill vi ju inte!

 

 

4. Använder du mycket kosmetika eller bara allmänt oren hy kan det vara skönt att någon gång då och då använda ansiktsmask som kommer att djuprengöra din hy. Jag skulle rekommendera att du använder ansiktsmask ca. 1-2 gånger i veckan.

 

 

Lycka till med kampen för en fräschare hy!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: