Dagens make-up!

Kategori:

 
Jag tänkte att idag skulle jag minsann göra en fin, lila sotning som man kan ha till vardags. Det spårade ur totalt, sorry allthopa! :-( Det är som en förbannelse som kliar i mina fingrar varje gång jag tänker sminka mig. Jag låter kreativiteten flöda - vissa gånger blir det bra och... vissa inte lika bra. Denna tillhör den senare sorten.
 
Jag tänker bespara er både tid och hjärnceller genom att inte visa fler bilder från "dagens sminkning". Jag skojar inte, de resterande bilderna är ännu värre. 

Hur ofta använder du lösögonfransar?

Kategori:

Hur ofta använder du lösögonfransar?
 
 
Jag använder lösögonfransar ofta, även i mina vardagssminkningar. Dock nästan aldrig när jag är i skolan då jag föredrar att ha så lite smink som möjligt när jag är där. 

När jag väl använder lösögonfransar vill jag att resultatet ska bli massivt och onaturligt, för jag har ju redan långa ögonfransar naturligt. 

Impuls-klippning!

Kategori:

 
Idag fick jag hem mina skolfoton - med saxen i högsta hugg var jag fast beslutsam över att jag var tvungen att göra något drastiskt med min tråkiga lugg. So I did. Det bästa är att jag nu kan variera min frisyr väldigt mycket. Jag kan ha det som på bild två, eller på bild tre, men även på samma sätt som jag hade luggen innan jag klippte den. Nej, jag har inget smink på bilderna, hahaha. :-( Det är meningen att luggen ska vara lite längre längst på sidorna, men det såg lite konstigt ut på bilderna ovan måste jag medge. 

RECENSION: RENÉ FRIS Hårkur 02 Intense Repair

Kategori:

 
Jag brukar göra hårinpackning 1-2 gånger i veckan, då mitt hår är i stort behov utav återfuktning. När min Macadamia Natural Oil Deep Repair Mask tog slut så tänkte jag att jag skulle testa en lite mer plånboksvänlig hårinpackning. Det blev RENÉ FRIS Hårkur 02 Intense Repair som fick följa med mig hem. Märket är totalt okänt för mig, men jag är så nyfiken utav mig och bara var tvungen att testa den!
 
Om produkten:

"Reparerande och stärkande hårkur till försvagat och skadat hår. Hjälper med att reparera hår som är förstört av värmen från föntorkning. Ger håret långtidsverkande vård och ger håret styrka."
 
Konsistens/lukt:
 
Konsistensen är varken för tunn eller för tjock, alldeles lagom enligt mig. Den luktar riktigt gott, men jag kan inte sätta ordet på vad det är för doft. Den luktar nästan lite parfym. 
 
Verkningstid: 
 
Enligt anvisningarna ska man låta inpackningen sitta 5-10 min i håret. Jag brukar ha den i ett par timmar medan jag glor på film eller pysslar med andra saker. Ju längre verkningstid, desto bättre resultat! ;-)
 
Om ingredienser/mitt resultat:
 
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol,Butyrospermum Parkii Butter (Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Behentrimonium Chloride, Prunus Armeniaca Kernel Oil (Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil), Cyclopentasiloxane, Creatine, Ceteareth-20, Behentrimonium Methosulfate, Hydroxpropyl Guar Hydroxpropyltrimonium chloride, Propylene glycol, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Proteion PG-Propyl Silanetriol, Dimethiconol, Hydroxyethyl Cellulose, Quaternium-33, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Acetate, Piroctone Olamine, Cellulose, Glyoxal, Sodium Benzoate, Parfum (Fragance), Cl 19140 (Yellow 5), Cl 42090 (Blue 1)
 
Jag förväntade mig inte mycket av denna produkten om jag ska vara ärlig. Men den gick över mina förväntningar! Det är en riktigt bra intensiv-kur för torrt hår. Även om jag fortfarande är alldeles nerkärad i Macadamias hårinpackning, så är detta ett riktigt bra mellanpris-alter
 
Pris:
 
129-135 SEK för 250 ml. Alltså ett helt okej pris för en bra hårkur!
 
Var kan man köpa produkten?
 
Hos Familjeapoteket kan du köpa RENÉ FRIS Hårkur 02 Intense Repair för 129 SEK.
 
Köpa igen?
 
Ja, det är inte helt omöjligt. Produkten är bra och plånboksvänlig. 

Dagens naglar!

Kategori:

 
Jag hatar att alla måste klä sig i mörka, tråkiga färger när hösten börjar krypa fram. Vinrött och khakigrönt i all ära, men idag vill jag faktiskt vara färgglad! 
 
Viva La Diva nr. 66 och Viva La Diva nr. 128 pryder mina naglar så fint idag. :-) 
 
Finns b.l.a att köpa här
Eller hos Åhléns för ca. 50-60 SEK.

Dagens tomma!

Kategori:

 
Här har vi då dagens tomma! L300 Deep Cleansing Face Wash - For normal skin. 
 
"L300 Deep Cleansing Face Wash är en mild och uppfriskande ansiktstvätt som rengör på djuper och skonsamt tar bort smuts, fett och make-up samtidigt som den återfuktar. Ansiktstvätten är baserad på hudens egna fuktbevarande ämnen karbamid och mjölksyra. Dessa ämnen är vårdande, skyddande och hjälper huden att behålla sin rätta fuktbalans och naturliga skönhet."
 
Jag skulle ljuga om jag sa att den inte gjorde sitt jobb, för det gör den faktiskt. Jag upplever dock att den alldeles för mild för min smak. Den är oparfymerad, vilket kan anses vara positivt enligt många, men för mig är det tyvärr en flopp. Jag vill att mina produkter ska lukta fruktigt!  
 
Produkten är dryg, och jag har säkert använt den i ett halvår om inte mer. Passar dig som vill ha en mild och oparfymerad ansiktstvätt som gör vad den utlovar - djuprengöra och återfukta huden. 
 
Jag kommer förmodligen inte köpa produkten igen.
 
Vart kan man köpa?
 
Hos Familjeapoteket kostar den 49 SEK.
Hos Apoteket kostar den 67 SEK (Ordinarie pris 89 SEK).

Samlar du på smink eller köper du bara nytt när du behöver det?

Kategori:

Samlar du på smink eller köper du bara nytt när du behöver det?
 
 
Jag är definitivt en samlare. Och min samling växer ständigt. Jag har redan planerat en beställning hos MUA när jag får råd till det. Notera även att jag kanske uppskattningsvis har lika mycket smink som på bilden hemma hos min farfar dessutom. Ja, smink är kul.
 

Dagens make-up!

Kategori:

 

JAG TESTAR: essence "get BIG! LASHES volume boost Waterproof Mascara"

Kategori:

 
Bakgrundshistoria (bla, bla bla):

Jag rensade min sminkväska med oanvänt smink. Ibland hamnar det smink där i brist på plats, och ibland p.g.a att produkten är skitdålig rent ut sagt. Denna mascara måste ha hamnat där utav en slump. 
 
Jag minns att jag köpte "essence get BIG! Lashes volume boost Waterproof Mascara" när jag var i Tyskland i slutet av Augusti, och sedan dess har den legat i min neccesär alldeles orörd. Jag tror den kostade omkring 2.6 euros, vilket motsvarar omkring 22 SEK enligt valutaomvandlaren. Inte pjåkigt alltså!
 
Jag har tidigare endast testat nagellack från märket. Och de är verkligen superbra och prisvärda. 
 
Borsten:
 
Som ni kan se på bilden ovan, så är borsten väldigt tjock - den går nästan att jämföras med Isadoras Big Bold Mascara. Tyvärr lyckades jag inte få en enda vettig bild när jag har mascaran på mig, sorry för det. :-( Jag hoppas att ni kan fantisera på ett ungefär hur pass mycket resultat den ger.
 
Resultat: 
Jag har naturligt långa ögonfransar med mycket svärta. Jag tycker att mascaran förlänger mina fransar skapligt och det går snabbt att bygga på längden om man tar ett par extra lager.
 
Torktid:
 
Den torkar relativt fort tycker jag.
 
Doft:
 
Jag kan inte känna något direkta fel på doften, vilket jag brukar vara överkänslig för. Särskilt Maybellines mascaror, de luktar verkligen pest. 
 
Hylsan:
 
Hylsan är snygg och färgsprakande. Något barnslig, men vad tusan! Man får väl passa på att vara barnslig så länge man kan. ;-) 
 
Prisvärd?:
 
Skojar du? För ynka 2.6 euro fick jag en riktigt bra vardagsmascara!
 
Köpa igen?:
 
Även om jag tycker att den var bra, så vill jag först testa de andra essence-mascarorna i samma kollektion innan jag utlåter mig något kring detta. Ett minus för att den inte går att få tag på i Sverige! :-/ Jag kan inte hitta någon återförsäljare på nätet heller. 

Vad gör du först, ögonen eller basen?

Kategori:

Vad gör du först, ögonen eller basen?
 

När jag bara har tänkt att ha en lätt ögonmakeup under dagen så börjar jag med basen först, t.e.x när jag ska till skolan. När jag vill ha lite tyngre ögonmakeup, lösögonfransar och ögonskugga, så börjar jag med ögonen först. Jag tycker det är bättre då man kan ta en avsminkningsservett under ögonen från "ögonskuggs-spillet" istället för att försöka skrapa bort det från pudret.

Dagens make-up!

Kategori:

RECENSION: IMJU Fiberwig Mascara

Kategori:

 
Detta har varit min favoritmascara sedan jag var 14 år gammal, och jag måste nog säga att det fortfarande är det. Tyvärr verkar den ha utgått överallt och istället ersatts utav den europeiska versionen av Fiberwig - D.j.v Beautenizer Fiberwig Mascara LX - en totalt värdelös mascara som jag blev hemskt besviken på. 
 
Men tillbaka till Imju Fiberwig Mascara. Det gäller att få in tekniken med borsten (som jag för övrigt glömde att fotografera) då mascaran byggs upp med hjälp utav fibrer. Fransarna blir långa, och man kan bygga på den i princip hur länge man vill. Jag bör dessutom påpeka att jag sov med mascaran innan jag tog bilderna! Inte så pjåkigt va?
 
Positivt:
 
- Den är vattentät, vilket innebär att den tål både svett och tårar, men trots det går den bort med varmt vatten. 
 
- Det går att bygga på längden rejält.
 
- Smular aldrig.
 
- Underbar borste som jag kommer sååå bra överens med!
 
- Snygg hylsa.
 
Negativt: 
 
Väldigt svårtillgänglig nu när den har slutat att tillverkas. 
 
- 229 kr är rätt mycket för en mascara, men absolut prisvärd!
 
Ganska svårt att komma in i tekniken hur man bygger upp fibrerna i början.
 
 
Allt som allt är detta en toppenmascara som alla borde ha i sin ägo! Rekommenderas varmt för dig som lyckas få tag på den.

Tuffaste leopard-naglarna från essence!

Kategori:

Är du höger eller vänsterhänt?

Kategori:

Är du höger eller vänsterhänt?
 
 
Jag är högerhänt. Det är helt omöjligt för mig att skriva med vänster hand, haha. 
Vissa studier tyder på att hela 70-90% av jordens befolkning är högerhänta. ;-)

Dagens tomma!

Kategori:

 
Nu tog min Macadamia hårinpackning slut. Läs min recension om den här.
 
Sammanfattningsvis var detta den bästa hårinpackning jag någonsin har testat. Synd bara att prislappen inte stämmer överens med min budget. Produkten räckte kort och gott i ca 1 månad till mitt rätt så långa hår, och med tanke på att jag använde den två gånger i veckan så är det ändå helt okej hållbarhet. 
 
Jag kommer inte att klicka hem en ny burk nu på direkten eftersom jag är så nyfiken på att testa på andra märken, men jag slår vad om att detta inte var första och sista gången jag köpte den.

Färgar du håret och gör du det i så fall själv eller hos frisören?

Kategori:

Färgar du håret och gör du det i så fall själv eller hos frisören?
 
Det varierar. Oftast färgar jag mitt hår hemma, då jag anser att det både är billigare och mindre tidskrävande. Jag ångrar dock att jag inte gick till frisören regelbundet när jag var blond. Det är ju väldigt riskabelt att blondera sitt eget hår, dels för att håret kan gå av och dels för att man inte ser så bra i nacken. :-/
 
 
Här ovan ser ni ett par år gammal bild när jag var som blondast. 

Dagens tomma!

Kategori:

 
Som flitig mascara-användare byter jag mascara ofta. Jag pendlar mellan både dyra och budget-märken - i jakten på den perfekta mascaran.
 
H&M fick nyligen in denna Volume-mascara i sitt sortiment, men jag tror tyvärr inte att den är här för att stanna. Den kom i en rosa förpackning med ett öga på. Med den flickaktiga förpackningen och det låga priset hade jag inte alltför höga förhoppningar på den.
 
H&M's mascaror från deras egna märke kostar vanligtvis 50 kr -  medan denna kostade endast 30 kr. Det lustiga är att denna mascara slår ut deras andra med hästlängder! En riktigt toppen vardagsmascara som ger både längd och volym. Jag skulle ljuga om jag sa att jakten på den perfekta mascaran är över nu, men för ynka 30 kr är denna produkt ett riktigt kap. 

Dagens make-up! (Eller rättare sagt fredagens)

Kategori:

 
Här ovan ser ni alltså fredagens make-up! Rosa, svart och vit sotning tillsammans med rött läppstift. En rätt otippad kombo, som ändå funkade helt okej! :-)
 
 
 
 

JAG TESTAR: NIVEA Pure effect "Active Purifying Mask" - For pure & matt skin

Kategori:

 
Idag är det en lite speciell dag, eftersom det faktiskt är första gången NÅGONSIN jag testar någon utav Niveas ansiktsmasker. Jag tänkte berätta lite om mina åsikter hittills kring produkten.
 
Doft:

Masken har den där specifika doften som signalerar i stort sätt alla Nivea-produkter. Doften är svår att förklara, men om jag helt tvunget måste beskriva den med tre ord skulle det bli: fräsch, nostalgisk och "mintig". Jag valde ordet nostalgisk eftersom Nivea-produkterna har alltid funnits i min mammas badrumsskåp. Mintig är den inte riktigt, men det är den närmaste beskrivningen jag kan komma med. Det står dock magnolia extrakt och vit lera inser jag nu när jag tittar på bilden ovan. Smartass! :(
 
Utseénde/konsistens:
 
Själva "leran" är ljusblå, en riktigt behaglig färg att vila ögonen på faktiskt. Konsistensen är en blandning mellan tjock och tunn formula - så som de allra flesta ansiktsmasker är. 
 
 
Effekt:

Produkten håller definitivt vad den lovar - att matta ner huden och bekämpa orenheter. Jag trodde faktiskt att huden skulle bli torr när jag läste "matta ner", men ack så fel jag hade! ;-) Huden känns återfuktad och blir babylen. 
 
Pris/Vart kan man köpa?:
 
Priset ligger på 16-20:- för 15 ml (en förpackning) beroende på vart man köper den. Det går att få tag på den lite överallt. Även i vissa mataffärer om jag inte minns fel. Annars är H&M ett säkert kort, där finns den nästan alltid tillgänglig. Jag har ett  vagt minne utav att Kicks också säljer den. 
 
Övrigt om produkten:

Något som jag fullkomligt älskar med denna produkt är att den är i två delar, så egentligen får man två ansiktsmasker till priset av en! Verkligen superfiffigt, för hur många gånger har man egentligen inte stått där och fått så pass mycket produkt över att det är slöseri att slänga bort förpackningen? Det torkar ju ut om man sparar en vanlig förpackning, men med denna så håller det i princip hur länge som helst!

Sminkar du dig när du är ensam hemma eller bara med familjen?

Kategori:

Sminkar du dig när du är ensam hemma eller bara med familjen?
 
Det beror på! Oftast går jag runt osminkad hemma, det är skönt att vila huden från allt smink ibland. I brist på sysselsättning kan det ju dock hända då och då att jag sminkar mig för att fördröja tiden lite. ;-)

Är ditt hår lockigt eller rakt?

Kategori:

Är ditt hår lockigt eller rakt?
 
Mitt hår är naturligt rakt, eller vågigt beroende på hårets längd. Dock sover jag alltid med fläta, och tvättar alltid håret innan jag går och lägger mig - och då kan ni ju räkna ut hur lockigt håret kan se ut när man vaknar morgonen därpå. :-O
 
 
Det här var den bästa & nyaste bilden på mitt hår. Synd dock att jag hade mustaschen och de ihopsatta ögonbrynen på bilden bara. Kändes lite bättre att censurera det och måla ansiktet på nytt istället! Jag har även satt håret bakom öronen, för luggen är hela tiden i vägen från mitt ansikte. Jag måste klippa min lugg så fort jag bara kan!
 

Dagens make-up!

Kategori:

 
 
Idag var jag trött och slarvig som vanligt när det kommer till "skol-make-up". Jag har tagit fotona i närheten av fönstret, och jag var totalt yrvaken (nästan i alla fall), därav lite konstiga grimaser. Det ser nästan ut som om jag ska börja gråta när som helst. Haha. Uschdå. :-(
 

Dagens make-up!

Kategori:

 
När man har tråkigt i skolan kan det hända att det slutar med att man ser ut så här. Och jag måste erkänna, jag känner mig rätt snygg i det. :-)
 

Dagens make-up!

Kategori:

 
Detta är en perfekt beskrivning på vad som pågår i mitt huvud just nu. Allting har spårat ur totalt.Och ja, även denna make-up.
 
 
 
 

Dagens naglar + tips!

Kategori:

 
Bara för att jag är cool så valde jag en lite mörkare färg på tummen. OK? ;-)
 
Om någon känner till detta märke, och vet vart man kan få tag på det - hojta gärna till i en kommentar! :-)
 

 
 

Spana in min nya lilla raring!

Kategori:

 
 
Denna lilla raring har nu blivit en del av min sminksamling.
 
 
Varmt välkommen, kära ögonskuggspalett. Jag hoppas att vi får många trevliga stunder tillsammans framöver. ;-)
 
 
Visst ser den alldeles fantastisk ut?
Jag har inte hunnit testa den ännu, men jag har redan varit och pillat i en gul samt någon utav de gröna skuggorna. Till min besvikelse verkar det inte som om den gula har något pigment över huvud taget, men då har jag ju ändå 87 andra skuggor att utforska och gotta mig med. :-D
 
 
Även dessa fina borstar fick flytta in i min sminkväska. Och yes, ryktet stämmer - de är precis lika mjuka som alla säger. Det ska bli intressant att se om de är så bra som det sägs! ;-)
 
Återkommer med recensioner när jag har hunnit testa produkterna ett tag. :-D Tills dess, ha en riktigt trevlig söndagskväll! 

Dagens sminkning!

Kategori:

 Hej hopp sötingar!

Idag har jag använt Pierre René's Sweet Berry gloss i nyans 27 samt Viva la Diva's Vampire Red 84 på läpparna.
 
På ögonlocken har jag Too Faced's shadow insurance eye shadow primer, H&M's vita skimmerskugga, H&M's vita kajal, Too Faceds lashgams mascara, KUBISS Fine Eyeliner och Viva la Diva's Mix & Match Eyebrow color 2. Blonde.
 
Som bas har jag använt mig utav Too Faced's primed & poreless faceprimer, Everyday Mineral's Matte Base Foundation i färgen Light Neutral och slutligen Everyday mineral's Finishing dust powder. Och vifår inte heller glömma mitt solpuder från Viva La Diva som utgick för ett tag sedan. 
 
Som vanligt har jag väldigt svårt för att snacka framför kameran, och ännu värre är det att försöka se seriös ut när man ska visa fejset. Var därför beredda på diverse lustiga ansiktsuttryck under videon. Haha! ;-)
 

JAG TESTAR: Alessandro Pedix Feel Heel Rescue Balm

Kategori:

Mina förbaskade batterier på kameran har tagit slut, och jag hittade inga nya här hemma. Jag ska förhoppningsvis komma ihåg att köpa nya imorgon. 
 
Heel Rescue Balm
 
 
Idag kände jag att mina fötter var så extremt torra när jag kom ut ur duschen, så jag letade bland mina skönhetsprylar och hittade då ALESSANDRO HEEL RESCUE BALM. På baksidan av tuben står det "The ultimate saviour for rough and dry feet", och jag kan inte annat än hålla med!
 
När man har smetat in fötterna med denna produkt så får det först en nedkylande känsla på fötterna som känns väldigt avkopplande (kanske inte så smart att använda på vintern när det är så kallt dock). Den doftar otroligt gott - en mintig doft som nästan luktar lite fruktigt. 
 
Fötterna blir väldigt lena utav den och den finns att köpa här.

Dagens naglar + efterlängtat paket från Everyday Minerals!

Kategori:

Idag fick det bli lime-gröna naglar för ovanlighetens skull! Jag älskar gröna nagellack, men det är sällan jag använder det. Det är KUBISS Nail Polish Shade No. 63 som pryder mina naglar så fint denna fredagskväll. Det krävs två lager för full täcking och torktiden går väldigt fort. 

För ca 2 veckor sedan beställde jag en mineralfoundation från Everyday Minerals och idag hade den anlänt i min brevlåda. Det är en helt okej leveranstid eftersom paketet kommer från USA. Jag har endast testat den från deras produktprov, så jag hoppas att den är lika bra som jag minns att den ska vara! 

Everyday Minerals produkter innehåller varken bismuth (ett ämne som många får allergiska reaktioner på huden utav) eller några syntetiska tillsatser och är dessutom parfymfria.
 
Jag återkommer förmodligen med recension inom kort när jag väl har hunnit testa den ordentligt. Jag beställde även deras 7 små produktprover som kommer i förslutbara påsar. Jag tycker dock att det är lite knöckligt  att öppna påsarna utan att riskera att allt innehåll ska åka ner på golvet, så jag kom på den fiffiga idén att hälla över dem i plastburkar.
 
 
Så här ser de sockersöta proverna ut. En liten påse som innehåller 0,14 g. Det må låta lite, man jag anser ändå att man hinner få en ganska bra uppfattning kring produkterna trots allt då det räcker i ett par dagar.
 
 
 
 

Dagens make-up!

Kategori:

Tjena snyggingar! 

Jag var så nyfiken på att testa Too Faceds ögonskuggs-primer så jag kunde inte hålla tassarna i styr ifrån den idag på morgonen! Jag tog rätt lätta/ljusa skuggor eftersom jag skulle till skolan. Inser nu att den vänstra eyeliner-vingen ser för hemsk ut, men aja. Ett annat misslyckande var att jag lyckades ta bort allt annat smink när jag kom på att jag skulle ladda upp "dagens sminkning" på bloggen. Därför ser ni förmodligen att mina ögonbryn fattas. 
 

Titta vad jag fick idag!

Kategori:

 
Idag fick jag ett sms från Eleven.se att ett paket hade lämnats in på ICA. Mysteriska C påstod för ett par dagar sedan att han hade "råkat beställa hem en viktvåg" hem till min adress. :-O Givetvis litade jag inte på honom, och poletten trillade ner när jag förstod att han hade tagit min "önskelista" häromdagen på största möjliga allvar och beställt hem Too Faced Beauty Editor Darlings. Som ni säkert förstår är jag överlycklig eftersom Too Faced är ett så omtalat märke. 
 
 
Hittills har jag bara hunnit testa lip-primern samt läppglanset och jag är mycket nöjd med det hållbara resultatet. Jag återkommer troligen med bättre recensioner lite längre fram. Tack underbara lilla C! <3

Hur använder man rouge egentligen?

Kategori:

När man är nybörjare inom smink så är det oftast rouget/solpudret man hakar upp sig på. Hur funkar det och vad är alla dess användningsområden? I detta inlägg tänkte jag ta upp de områden jag själv brukar använda rouge/solpuder till. Let's start! ;-)

 
 
 

PÅ MIN ÖNSKELISTA: Too Faced Beauty Editor Darlings

Kategori:

Upptäckte nyss att Eleven.se hade fått in denna fantastiska lilla box som jag är extremt nyfiken på! Jag har nämligen aldrig testat någonting ifrån det hypade märket Too Faced. Jag får väl se om jag lägger in en beställning på denna i slutet av månaden beroende på hur det ser ut i plånboken just då. Annars får det väl vänta. Hmpfh. :-(
 
Boxen innehåller hur som helst Too Faced's storsäljare:
 
Too Faced LashGasm Mascara
 
"Lashgasm är en volymgivande, 'fluffande' mascara som vårdar samtidigt som den gör dina fransar tjockare för att skapa en dramatisk effekt av långa fransar med intensiv svart färg. Den unikt formade borsten griper tag i varje frans från alla sidor för ett klimax av längd & volym."

Too Faced Lip Insurance Lip Primer
 
"En heltäckande primer för att förebygga att ditt läppstift bleknar eller tappar färg. Läppstift och läppglans kombinerat med med Lip Insurance låser in och intensifierar färgen för längre hållbarhet. Lip Insurance-formulan skapar en krämig sammetsliknande yta som slätar ut läpparna för läppstift och läppglans. En kraftfull dos av anti-aging-ceramider och peptider ökar läpparnas fyllighet och hjälper till att återställa naturligt collagen."
 
Too Faced Primed & Poreless Face Primer
 
"Denna unika makeup-primer är specifikt framtagen för att användas under bronzers och foundationpuder, eller ensam, för att skapa ett intryck av en perfekt hud utan makeup. Vitamin A & C, mullbärsextrakt och en kraftfull dos av Retinol förvisar stora porer samtidigt som trött hud får fukt, stramas upp och avgiftas.

Primed & Poreless skapar en perfekt canvas och ser till att puder, bronzers och foundations kan appliceras och jämnas ut perfekt utan linjer. Huden blir klarare, fräschare och får ett ungdomligare utseende."

 
Too Faced Anti Crease Eye Shadow Primer
 
"Detta är din heltäckande försäkring mot alla problem med ögonskuggor. Det är en silikonbaserad primer för dina ögonlock som förvandlar varje ögonskugga till en förbättrad, jämn och färgintensiv version av sig själv.

Dessutom säkerställer den att ögonskuggan håller sig på plats hela dagen (eller kvällen), ändra fram till dess att du själv vill att den ska försvinna. Dess lugnande formula jämnar ut hudtonen på dina ögonlock och minimerar fina linjer samtidigt som den säkerställer en barriär mellan hudens oljor och din makeup för att undvika katastrofer."
 
Too Faced Glamour Gloss Volumizing Lip Gloss - Sexpot
 
"Ett högglansigt läppglans med naturligt svalkande och förstorande effekt. Finns i tolv rikt pigmenterade färger - ett elegant utbud av valmöjligheter. All Glamour Gloss är berikade med exklusiva Lip Injection Comfort Plumping. Du får ett långvarigt resultat av fylliga läppar som är mjuka, smidiga och sexiga samt har en frisk doft av mint."

Nagel-pyssel!

Kategori:

 
Här har vi då dagens "Nagel-pyssel". Eftersom jag verkligen är jättedålig på att fixa naglarna på ett snyggt sätt blir det oftast något cirkus-aktigt.