RECENSION: LUSH Jackie Oates Colour Supplement

Kategori:

 

"Jackie Oates är en ljus och lätt foundation för dig med en känslig och ljus hudton. Vi har använt lugnande havre och honung, mjukgörande, skyddande lanolin för att lugna och ge fukt samtidigt som den hjälper till att få en perfekt porslinsfinish på din hud. Kan användas för sig eller i kombination med din ordinarie ansiktskräm för att få fram din favoritlook. Kan även användas som concealer."

 

Jag tycker att Jackie Oates har en obehaglig doft. Egentligen är den inte särskilt stark, men tillräckligt för att jag skulle tröttna på den. Därför har den nu gett sig i väg på annat håll och hamnat hos en bekant istället. Bortsätt från doften är det en ganska trevlig produkt.

 

Det känns aningen ohygieniskt med foundation på burk, men det ordnar man lätt med hjälp utav att använda rengjorda spatlar. 

 

Täckgraden är helt okej. Den döljer imperfektioner lite grann, men dock inte rodnader. Jag hade önskat lite mer täckning och att den inte vore så fet. Jag skulle verkligen inte rekommendera denna produkt till folk som har oljig hy, big no-no.

 

 

Pris: 139 kr / 20g

Köpa igen? Kan hända, i dagsläget känns det inte så aktuellt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: